U bent hier

Vind een therapeut in uw omgeving

20 jaar na Brain Stimulating Method 'Klimmen Tegen MS'

Door Heidi Hendrikse op ma, 10/06/2019 - 14:32

KTMS : Klimmen Tegen MS

We ontvingen van een moeder onderstaande foto. Haar zoon doet vandaag mee met Klimmen Tegen MS. Zo’n 20 jaar geleden had zij niet kunnen denken dat hij vandaag hier zou staan. Dat ze een foto als deze zou ontvangen.

Tijdens het skeeleren, viel hij flauw. Via huisarts naar kinderarts en vandaar doorverwezen naar de kindercardioloog in een Universitair Ziekenhuis met de vraag of een pacemaker voor hem zinvol zou zijn om op momenten dat de hartslag ( die maar de helft was van die van zijn vriendjes en vriendinnetjes ) nog verder zou dalen, kon invallen. Gelukkig hoefde dit niet.

Hij heeft een langere periode intensief geoefend bij een van onze Brain Stimulating Method therapeuten. Toen hij wat ouder werd, is hij zelf goed gedoseerd allerlei sporten gaan beoefenen. Dit heeft hem gebracht tot waar hij nu staat. Bovenop de Mont Ventoux na zijn eerste beklimming. De bedoeling is dat hij vandaag drie keer deze beklimming gaat volbrengen. Als hij vanavond kan zeggen dat hij deze klim drie keer heeft volbracht, zal zij gloeien van trots en wij met haar.

Dit is een overwinning.

Iets wat toen onvoorstelbaar en niet haalbaar leek, gaf na de juiste behandeling en suppletie een enorme omslag in zijn lichaam. Als je dan, gesponsord voor het goede doel, iets terug kan doen is de cirkel rond