U bent hier

Vind een therapeut in uw omgeving

Klein meisje maakt(e) een reisje

Door Heidi Hendrikse op vr, 18/01/2019 - 19:42

Lieve Amber,

 

wat heb je een eerlijk en openhartig beeld geschetst van je reis(je) van het afgelopen jaar. Wie had in december 2017 kunnen bedenken hoe die reis zou verlopen?  Inderdaad heb je vele hoogtepunten en dieptepunten meegemaakt.

Zeer te respecteren wat je in 2018 hebt gedeeld en het is voor mij goed te begrijpen dat je niet alles via Facebook hebt gedeeld.  Je bent via je Blog namelijk al meer dan een open boek.

Ik heb het geluk dat ik jou al langer mag kennen. Daar ben ik zeer dankbaar voor! Wij hebben elkaar afgelopen jaar nog weer intensiever leren kennen. Ik bewonder jouw inzet, je doorzettingsvermogen, je geweldige plan om op reis te gaan door jou/jullie ontstaansgeschiedenis. Het is een heuse reis geworden! Het heeft je veel gebracht, maar ook veel gekost.

Ik ben zo blij met jou. Jouw initiatief om op reis te gaan, heeft binnen ons werkgebied ook veel teweeg gebracht. Door jouw inzet is het jaarthema voor onze hele beroepsgroep van BSM therapeuten "Prematuriteit" geworden. We hebben hierdoor nog weer veel nieuws over vroeggeboorte / prematuriteit geleerd. We hebben nieuwe ervaringen opgedaan, om de premature kinderen die aan onze zorgen worden toevertrouwd nog beter te kunnen behandelen.

Dank, dank, dankjewel voor wat je hebt laten zien. En vooral voor wie jij bent.

Ik wens je (vast en zeker mede namens mijn collega's), een bijzonder goed jaar.

 

Liefs Lukkie Zijlstra,

Praktijk voor BSM