U bent hier

Vind een therapeut in uw omgeving

B.S.M. - de Jong®

Brain Stimulating Method de Jong®, kortweg B.S.M. - de Jong®  genoemd, is een unieke methode die van oorsprong ontwikkeld is voor het behandelen van ontwikkelings-,leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Echter, omdat de methode zich richt op verbeteren van de functie van het zenuwstelsel kan men op alle leeftijden en bij klachten op velerlei gebied baat hebben bij deze methode.

B.S.M.-de Jong® is gebaseerd op de Embryologie, Anatomie en Fysiologie en wordt dus ingezet om het zelfherstellend vermogen van ieder mens op elke leeftijd te bevorderen. Een BSM-de Jong® therapeut ziet de cliënt als individu en stemt zijn of haar werkwijze af op het lichaam en functioneren van deze cliënt. Levert daardoor maatwerk

Waarmee kun je bij ons terecht? Wat kunnen we verhelpen, verbeteren, versterken en ondersteunen?

- Geboorteproblematiek - Lichamelijke klachten, psychische klachten - Emotionele klachten - Ervaring van stress - Lichamelijke klachten - Gedragsproblemen - Leerproblemen - Ontwikkelingsproblemen - Angsten - Slaapproblemen - Faalangsten - Intoleranties en allergieën - Onduidelijke ziektebeelden - Onbegrepen pijnklachten - Nekklachten, buikklachten - Ontlastingsproblematiek - (geboorte)trauma’s - Problematiek in beweging - ……………..

Voor niet genoemde klachten kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze therapeutes.

 

Onze leden zijn, indien licentiedragend (vanaf 2019), volledig bijgeschoold en voldoen aan de gestelde eisen. Zij leveren hiermee een positieve bijdrage aan de gezondheidszorg en werken graag mee aan het versterken van de samenwerking tussen complementair en regulier.

Onze werkwijze is Integrative en wordt ook wel omschreven als Westers Holistisch.