U bent hier

Vind een therapeut in uw omgeving

B.S.M. - de Jong®

De Brain Stimulating Method De Jong®, kortweg B.S.M. - de Jong®  genoemd, is een unieke methode die van oorsprong ontwikkeld is voor het behandelen van ontwikkelings-,leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Echter, omdat de methode zich richt op verbeteren van de functie van het zenuwstelsel kan men op alle leeftijden en bij klachten op velerlei gebied baat hebben bij deze methode.

Uw kind ontwikkelt zich zeer snel. Binnen een periode van achttien jaar moet het groeiproces van foetus naar volwassene zijn voltooid. Een onwaarschijnlijke hoeveelheid ontwikkelingen volgt elkaar in sneltreinvaart op. Uiteenlopend van leren kruipen tot het volgroeien naar een volwassen lichaam. Van het leren praten tot het als jong volwassene klaar staan voor het 'echte' leven. 

Vaak heeft u als ouder al gezien; er is iets mis met mijn kind, maar wat?

Het is niet zo vreemd als blijkt dat een aantal van die voor een kind zo belangrijke ontwikkelingsmomenten niet zo vloeiend verlopen. Gelukkig zijn we vandaag de dag in staat veel van die 'gemiste momenten' door speciale begeleiding en op maat gemaakte programma's geheel of gedeeltelijk te herstellen.

Bij B.S.M. de Jong behandelen we alle leeftijden, therapeuten hebben wel hun eigen invalshoek