U bent hier

Vind een therapeut in uw omgeving

Nieuwspagina

Welkom op de website van onze vakgroep BSM de Jong® therapeuten

Brain Stimulating Method de Jong® levert en constructieve, respectvolle en blijvende bijdrage aan het optimaal benutten van de mogelijkheden van de cliënt door naar de oorsprong en samenhang van de klachten te kijken. Dit doet de therapeut door inzet van grote kennis van het functioneren van het hele zenuwstelsel (anatomie en fysiologie) . Met lichamelijke oefeningen, behandeling, coaching en voedingsadvies wordt binnen het behandeltraject het hele menselijk systeem aangezet tot beter functioneren.

Onder de kop therapeuten treft u alleen de therapeuten aan die op dit moment cliënten kunnen ontvangen. De beroepsvereniging heeft dus meer therapeuten. Deze lijst wordt regelmatig aangepast.

Algemene ledenvergadering. Het bestuur van de Beroepsvereniging voor BSM de Jong® Therapeuten maakt zich op voor haar jaarlijkse Algemene Leden vergadering op 16 maart 2019. De leden zullen in de ochtend de gebruikelijke jaarstukken behandelen, voor de middag is er een externe spreker uitgenodigd welke een interessante nascholing zal verzorgen.

 

In januari zijn de eerste licenties uitgereikt aan de leden die voldoen aan het BSM de Jong® accreditatiepuntenbeleid. Leden van onze vakgroep die hun BSM nascholingen volgen zijn up to date bijgeschoold binnen het eigen vakgebied. Binnenkort zal op onze website worden aangegeven wie licentiehoudend zijn.