U bent hier

Vind een therapeut in uw omgeving

Mevr. De Jong-Koutstaal

En de winnaars zijn........!

afbeelding van BSM
Door BSM op di, 07/03/2017 - 11:24

De loting die plaats vond onder de belangstellende bezoekers van onze stand op de Nationale Gezondheidsbeurs heeft drie winnaars opgeleverd. Drie dames hebben wij blij kunnen maken met het boek 'Hulp aan mijn ronde tafel' over BSM - de Jong®, geschreven door Janny de Jong. Mevrouw Snelleman, mevrouw Maaskant en mevrouw Maayen: Van harte gefeliciteerd!! Ben jij niet één van de winnaars geworden? Het boek is eenvoudig te bestellen. Waardevol (om te vragen) als verjaardagscadeau of gewoon om jezelf of een ander blij mee te maken! #bsmdejong #therapie #ontwikkeling #gedrag #voeding #leren

Mw. de Jong alweer 4 jaar 'Ridder van de vijfde rang in de orde van Oranje Nassau'

afbeelding van BSM
Door BSM op di, 26/04/2016 - 20:39

Vandaag is het alweer 4 jaar geleden dat Mevrouw J.J.E. de Jong-Koutstaal uit Burgh-Haamstede, de onderscheiding ‘Ridder van de 5e graad in de orde van Oranje Nassau’ ontving, omdat een groot deel van het leven van mevrouw De Jong in het teken heeft gestaan van het ontwikkelen van een methode om kinderen (en volwassenen) met gedrags- en leer- en ontwikkelingsproblemen te helpen. De behandelmethode “Brain Stimulation Method de Jong” is uniek.

Janny de Jong-Koutstaal ontvangt lintje

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 27/04/2012 - 17:58

Vier inwoners van Schouwen-Duiveland zijn vrijdag 27 april 2012,  Koninklijk geëerd. Drie met een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en één tot Ridder in dezelfde orde.

Mevrouw J.J.E. de Jong-Koutstaal uit Burgh-Haamstede, de enige Ridder in het gezelschap, ontving de onderscheiding omdat een groot deel van het leven van mevrouw De Jong in het teken heeft gestaan van het ontwikkelen van een methode om kinderen met gedrags- en leerproblemen te helpen.

Subscribe to RSS - Mevr. De Jong-Koutstaal